Skanūs bulviniai blynai

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Skanūs bulviniai blynai
Autorius apie receptą: Labai mėgstu bulvinius blynus, bet kai šilta kažkaip jų nesinori, užtai juos kepu kai atšąla orai. Vos keli ingredientai ir be galo skanūs pietūs ar vakarienė. Labai mėgstu bulvinius blynus, bet kai šilta kažkaip jų nesinori, užtai juos kepu kai atšąla orai. Vos keli ingredientai ir be galo skanūs pietūs ar vakarienė. Nijolė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo bulvių
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai svogūnų
2 skiltelės česnako
pagal poreikį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskusti, sutarkuoti smulkia tarka, supilti į sietelį, kad nusivarvėtų skystis.
2.
Į nusivarvėjusius tarkius, įmušti kiaušinius, įtarkuoti smulkia tarka svogūnus ir česnakus, įdėti nuo tarkių susidariusį krakmolą, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir dėti po šaukštą bulvių tarkių kiekvienam blynui. Kepti iš abiejų pusių, primažinus kaitrą. Kepti, kol gražiai apskrus.
4.
Patiekiau varškės-grietinės, česnako padažu ir obuoliene.
AUTORIUS: Nijolė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital