Autorius apie receptą:
Šie lietiniai išeina labai skanūs, plonyčiai, tinka įdaryti visokiais įdarais.
Šie lietiniai išeina labai skanūs, plonyčiai, tinka įdaryti visokiais įdarais. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
400 mililitrų
pieno
200 gramų
miltų
150 mililitrų
vandens
2 vienetai
kiaušinių
2 šaukštai
cukraus
(arba pagal skonį)
2 šaukštai
aliejaus
šiek tiek
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje elektriniu plakikliu išplakame kiaušinius, cukrų ir druską, tada pilame pieną ir išsijotus miltus, vėl gerai išplakame.
2.
Įpilame vandens ir aliejaus, išplakame ir paliekame apie 20 minučių pastovėti. Tešla turi būti skystoka.
3.
Įkaitiname keptuvę ir prieš pirmą blyną patepame aliejumi. Įliejame ploną sluoksnį tešlos (apie pusę samčio), pradėjus gelsti kraščiukams, apverčiam.