Šilkiniai virtų bulvių cepelinai su mėsos įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Šilkiniai virtų bulvių cepelinai su mėsos įdaru
Autorius apie receptą: Virtų bulvių ir varškės cepelinai su mėsos įdaru. Manau, kad cepelinai lietuviams vienas iš mėgstamiausių patiekalų: ar tai būtų tarkuotų, ar virtų bulvių. Pagaminau Virtų bulvių ir varškės cepelinai su mėsos įdaru. Manau, kad cepelinai lietuviams vienas iš mėgstamiausių patiekalų: ar tai būtų tarkuotų, ar virtų bulvių. Pagaminau kiek kitokius virtų bulvių cepelinus, pakankamai greitai ir labai skaniai. Ypač greitai šiuos cepelinus pagaminsite, jeigu turėsite jau virtos mėsos. Kadangi turėjau išsivirusi triušienos kumpelių, tai cepelinus pasigaminau per pusvalandį. Rekomenduoju išmėginti šių cepelinų receptą. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Tešlai:
8 vienetai bulvių
150 gramų varškės
1 stiklinė vandens (krakmolui tirpinti)
1 vienetas kiaušinių
4.5 šaukšto bulvių krakmolo
šiek tiek druskos
Įdarui:
500 gramų mėsos (virtos, naudojau "Lapino puotos" triušienos užpakalinius kumpelius)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek sviesto
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirti bulves ir su druska sutrinti. Varškę, kiaušinį sumaišyti ir sudėti į bulves. Į bulvių ir varškės masę įdėti 3 šaukštus krakmolo ir dar kartą viską išmaišyti.
2.
Virtus triušienos kumpelius "nukaulinti", mėsytę smulkiai supjaustyti ir pakepinti su svogūnu įkaitintam aliejuje, sumaišytam su sviestu.
3.
Iš bulvių masės gnybti masės, suformuoti paplotėlį, dėti įdaro ir formuoti cepeliną.
4.
Į puodą su verdančiu vandeniu įdėti druskos ir likusį krakmolą, ištirpintą vandenyje. Cepelinus sudėti į puodą ir jiems iškilus į viršų, virti dar apie 7 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nijolė
2021-10-28 15:16
Geriausei cipelinus virtu arba tarkotu bulviu ,apvolioti miltose.visada buna glotnus-ir neištyžta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital