Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g siklės file
2 morkų
50 g svogūnų laiškų
2 svogūnai
Druskos
Baziliko
Saliero prieskonių
2 v. š. alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę supjaustome mažais gabaliukais.
Sutarkuojame morkas, smulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir svogūnų galvutes.
Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejų, sudedame morkas. Morkoms šiek tiek apkepus įdedame svogūnus, galų gale dedame svogūnų laiškus. Viską pagardiname bazilikais ir salierų prieskoniais, pamaišome ir dar šiek tiek pakepiname.Išjungiame ugnį ir palaukiame kol daržovės atvės.
Tuomet jas sumaišome su silke.
Valgyti rekomenduojama su virtomis bulvėmis.