Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų silkės (ZIGMO )
200 gramų kelmučių (marinuoti)
100 gramų baravykų (džiovinti)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Padažui:
50 gramų petražolių
50 gramų laiškinių česnakų
100 gramų alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Laiškiniai česnakai, petražolių lapeliai smulkiai sukapojami, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Išverdami pasūdytame vandenyje džiovinti baravykai, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Griežinėliai išdėliojami lėkštėje, šalia serviruojami marinuoti kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Tinka patiekti su rugine lietuviška juoda duona.
AUTORIUS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital