ZIGMO silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ZIGMO silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų silkės (ZIGMO)
200 gramų kelmučių (marinuoti)
100 gramų baravykų (džiovinti)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Padažui:
50 gramų petražolių
50 gramų laiškinių česnakų
100 gramų alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Laiškiniai česnakai, petražolių lapeliai smulkiai sukapojami, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai.
2.
Išverdami pasūdytame vandenyje džiovinti baravykai, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės.
3.
Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais.
4.
Griežinėliai išdėliojami lėkštėje, šalia serviruojami marinuoti kelmučiai ir pašlakstoma padažu.
5.
Tinka patiekti su rugine lietuviška juoda duona.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital