Silkė, suvyniota į patalus

AUTORIUS:
Genutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Silkė, suvyniota į patalus
Autorius apie receptą: Tradicinis patiekalas, bet pateiktas kitokia forma. Tradicinis patiekalas, bet pateiktas kitokia forma. Genutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai silkių filė
3 vienetai bulvių (virtų)
3 vienetai burokėlių (virtų)
3 vienetai morkų (virtų)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
150 gramų majonezo (kokybiško)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
šiek tiek svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Daržoves ir kiaušinius nulupame. Kiaušinius, morkas, bulves, burokėlius sutarkuojame atskirai. Svogūną smulkiai supjaustome. Silkę supjaustome gabalėliais.
2.
Burokėlius sumaišome su svogūnų.
3.
Ant folijos lapo dedame sluoksnį bulvių ir truputį paspaudžiame, pabarstome druska, pipirais, patepame majonezu. Uždedame kiaušinius ir tą patį darome su kiaušiniais. Kitas morkų sluoksnis. Po to eina tarkuoti burokėliai sumaišyti su svogūnu. Galiausiai dedame pjaustytą gabaliukais silkę, nepamirštame sluoksnius sutepti majonezu.
4.
Tada atsargiai, folija perlenkiame pusiau - išeis tarsi vyniotinis.
5.
Papuošiame kaip norime, aš pabarsčiau pjaustytais svogūnų laiškais.
6.
Dedame porai valandų į šaldytuvą.
AUTORIUS: Genutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital