Silkė burokėlių patale

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Silkės užkandėlė
Autorius apie receptą: Jei planuojate paruošti šiuolaikiškai ir subtiniai atrodančias vaišes, Jums tikrai nereikia iš meniu išbraukti patiekalų su silke. Jei planuojate paruošti šiuolaikiškai ir subtiniai atrodančias vaišes, Jums tikrai nereikia iš meniu išbraukti patiekalų su silke. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekės duonos (naudojau ajerų)
2 vienetai silkių filė
200 gramų burokėlių (virtų)
70 mililitrų vandens
2 šaukštai graikiško jogurto
7 gramai želatinos
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius supjaustyti kubeliais ir sutrinti trintuvu. Dėti du šaukštus graikiško jogurto bei druską. Viską sumaišyti ir įspausti citrinos sulčių.
2.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 minučių išbrinkti. Ištirpinti garų vonelėje, neužvirinti! Palikti truputį atvėsti ir įmaišyti į burokėlius.
3.
Iš duonos išpjauti apskritimus, dėti į formavimo žiedą. Ant viršaus dėti silkės gabalėlių, ant viršaus burokelių masės. Dėti į šaldytuvą 1 - 2 valandoms, Skanaus!
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital