Sicilietiškas varškės pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sicilietiškas varškės pyragas
Sicilietiškas varškės pyragas
Sicilietiškas varškės pyragas
Autorius apie receptą: Cassata al forno - tai saldus pyragas su rikotos sūrio įdaru. Rikotą pakeičiau mūsų puikiąja švelniąja varške. Pyragas nerealiai kvepia ir labai gražiai atrodo. Apie skonį Cassata al forno - tai saldus pyragas su rikotos sūrio įdaru. Rikotą pakeičiau mūsų puikiąja švelniąja varške. Pyragas nerealiai kvepia ir labai gražiai atrodo. Apie skonį nepasakosiu, nes negaliu surasti dabar tinkamų žodžių... (...daugiau) Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
1.5 stiklinės miltų
0.5 stiklinės cukraus
2 vienetai kiaušinių
90 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuotos)
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų varškės
1/4 stiklinės cukraus
1/4 stiklinės šokolado (smulkinto mažais gabalėliais)
1/4 stiklinės džiovintų vyšnių
1/4 stiklinės džiovinto meliono (arba mango)
3 lašai vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai virtuvės kombaine sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir citrinos žievelę. Įdėkite kubeliais supjaustytą sviestą ir malkite su peiliukais, kol masė taps trupinių konsistencijos. Įdėkite kiaušinius, vanilės ekstraktą ir malkite, kol tešla pradės jungtis. Išimkite iš virtuvės kombaino ir lengvai apminkykite porą kartų, kad galutinai sujungti tešlą. Suvyniokite į maisto plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą valandai, galima ir ilgiau, iki 6 valandų.
2.
Įdarui sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 C. Patepkite sviestu 23 cm skermsnes apvalią kepimo formą su nuimamu dugnu arba nusegamais šonais.
4.
Gausiai pabarstykite kočiojimo kilimėlį miltais ir iškočiokite tešlą į ploną apskritimą. Atsargiai perkelkite tešlą į kepimo formą ir išklokite dugną ir šonus. Nuimkite tešlos perteklių ir vėl iškočiokite plonai bei supjaustykite juostomis. Įdėkite įdarą į kepimo formą ir tolygiai paskirstykite. Paimkite tešlos juostelės ir papuoškite viršų grotelėmis.
5.
Pašaukite pyragą į orkaitę ir kepkite 45 - 55 minutes. Išimkite iš orkaitės ir palikite dar 10 minučių kepimo formoje. Tada išimkite ir atvėsinkite ant grotelių. Kai pyragas atauš, jį galima pabarstyti cukraus pudra. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital