Sibiro koldūnai

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sibiro koldūnai
Sibiro koldūnai
Sibiro koldūnai
Sibiro koldūnai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kad išlaikyti proporcijas naudokite tokios pat talpos stiklinę kaip miltams, taip ir vandeniui.
3 stiklinių miltų
3 stiklinių vandens
1,5 a.š. druskos
300 g mėsos (maltos)
1 svogūno
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekiaus gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.

Skanaus.

AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Lina
2016-01-25 04:58
Tai turetu buti 3 kiausiniai ir likusi dalis vandens? Labai painu, nesuprasi ko ir po kiek deti.... ATSAKYTI
Saas
2015-10-15 16:53
Tai ne sibiro koldūnai. Į sibirietiškus koldūnus dedasi meškiena, o svogūnai dalinami į dvi dalis, kurių viena pakepinama ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital