Senoviniai purūs varškėčiai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Senoviniai purūs varškėčiai
Autorius apie receptą: Išėjo nerealiai skanu ir dabar su visais Jumis noriu pasidalinti šiuo fantastišku receptu. Išėjo nerealiai skanu ir dabar su visais Jumis noriu pasidalinti šiuo fantastišku receptu. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai manų kruopų
2 šaukštai cukraus
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sudėkite varškę į marlę ir gerai išspauskite.
2.
Kiaušinį išplakite su cukrumi ir druska.
3.
Varškę dekite į kitą dubenėlį ir ištrinkite. Berkite manų kruopas, pilkite kiaušinio plakinį. Viską išmaišykite ir palikite pastovėti, kol išbrinks manai, apie 30 min.
4.
Iš tešlos rankomis suformuokite dešrą, supjaustykite lygiais gabalėliais ir suformuokite varškėčius.
5.
Keptuvę patepkite trupučiu aliejaus ir kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital