Nostalgiški grietininiai sausainiai „Žara” su cinamonu
AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 3)
Autorius apie receptą:
Šventiniam vakarėliui ar susitikimui su draugėmis būtina tūrėti lėkštę sausainių. O šie sausainiai papraščiausias būdas juos paruošti.
Šventiniam vakarėliui ar susitikimui su draugėmis būtina tūrėti lėkštę sausainių. O šie sausainiai papraščiausias būdas juos paruošti.
Edita Guščienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
miltų
250 gramų
sviesto
250 gramų
grietinės
1 vienetas
kiaušinių
0.5 šaukštelio
druskos
1 vienetas
kiaušinių
pagal skonį
cukraus
pagal skonį
cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį beriame miltus, dedame sviestą, grietinę, įmušame kiaušinį, beriame druską), užminkome tešlą. Tuomet tešlą sukapojame peiliu ir paliekame 30 min. šaldytuve.