Sausainiai su mėlynuoju sūriu ir riešutais

AUTORIUS:
salomeja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Sausainiai su mėlynuoju sūriu ir riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g sviesto
150 g mėlynojo sūrio
300 ml miltų
0,5 šaukštelio druskos
50 g smulkintų graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Minkštą sviestą išsukti.

Sudėti gabaliukais pjaustytą mėlynąjį sūrį, subeti miltus, druską ir išminkyti.

Įmaišyti graikinius riešutus.

Tešlą padalyti į dvi dalis ir suformuoti trijų centimetrų skersmens lazdeles. Susukti į maistinę plėvelę ir padėti šaldymo kamerą apie vieną valandą.

Atšalusias lazdeles supjaustyti plonais griežinėliais.

Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių. Skardą iškloti su kepimo popieriumi ir sudėti griežinėlius. Pašauti į orkaitę ir kepti 10-15 minučių.

Labai lengvi, švelnaus skonio nesaldūs sausainiukai.

Skanaus!

AUTORIUS: salomeja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital