Šaltibarščiai kitaip - su šviežiais burokėliais ir lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Šviežių burokėlių šaltibaščiai su lašiša
Šviežių burokėlių šaltibaščiai su lašiša
Šviežių burokėlių šaltibaščiai su lašiša
Šviežių burokėlių šaltibaščiai su lašiša
Šviežių burokėlių šaltibaščiai su lašiša
Autorius apie receptą: Mano manymu, geras šefas yra ne tas, kuris moka iš geriausių ir prabangiausių ingridientų paruošti šedevrą, o tas, kuris tokį patį šedevą sukuria iš belenko šaldytuve. Mano manymu, geras šefas yra ne tas, kuris moka iš geriausių ir prabangiausių ingridientų paruošti šedevrą, o tas, kuris tokį patį šedevą sukuria iš belenko šaldytuve. Natalija, MagicMint.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 litro kefyro
4 vienetai burokėlių (jaunų, su kotais ir lapais)
1 stiklinė mineralinio vandens (naudojau Vytautą)
160 gramų sūdytos lašišos
100 gramų krevečių (šaldytų ar sūryme)
2 vienetai agurkų
1 vienetas paprikos
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jeigu naudojat šaldytas krevetes, ištraukite iš kameros, kad atitirptų.
2.
Burokėlius nulupam ir labai plonai supjaustome, tartum traškučiams. Atsidedam 10 gražiausių kotelių su lapais ir sukapojam.
3.
Agurką, papriką susmulkinam.
4.
Sumaišome visus ingridientus, išskyrus krevetes ir prieskonines žoleles. Užpilam kefyru. Aš mėgstu skysčiau, tad visada atskiedžiu su „Vytautu“. Bet galite tiesiog įpilt daugiau kefyro. Jei naudojate kitokį mineralinį, ar jo nenaudojate, dėkite druskos. Palaikome 15 min šaldytuve. Būtinai.
5.
Valgant įsidedam krevečių ir gausiai smulkintų žolelių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Jolanta
2019-04-17 09:56
Mane tiesiog erzina tokios nesamones kaip saltibarsciai kitaip,cepelinai kitaip,balandeliai kitaip.kam gadinti tikrus receptus.Jeigu jau ,,sumaklinot,,tai ir pavadnkit kitaip.Saltibarsciai yra ir bus saltibarsciai. ATSAKYTI
Ingrida
2019-04-17 10:16
O man labai patinka tokie paįvairinimai, man patinka - gaminu, jums nepatinka - negaminkit :) Juk ir nevadina "klasikiniais" šaltibarščiais, o būtent ir rašo, kad "kitaip", kad nieko neklaidinti :) ATSAKYTI
Leja
2018-07-30 11:50
Atsiprasau, bet saltibarsciu skonis sugadintas..
Nebuvo skanu , marmaliuze gavosi.. ATSAKYTI
??
2017-09-03 13:38
:))) O kur dingo lašiša?? :DD ATSAKYTI
Laura
2017-09-03 16:10
Nedingo, ji maišoma drauge su visais ingredientais, kaip kad parašyta 4-ame gaminimo žingsnyje ir parodyta ketvirtoje nuotraukoje :) Vakar gaminau, tikrai be galo skanūs šaltibarščiai! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital