Salotos su slyvomis ir varškės sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Salotos su slyvomis ir varškės sūriu
Salotos su slyvomis ir varškės sūriu
Salotos su slyvomis ir varškės sūriu
Autorius apie receptą: Prasidėjus uogų ar daržovių sezonui, taip ir norisi bent po vieną patiekalą su jomis pagaminti. Na galiu pripažinti, kad noriu to ar nenoriu, bet tikrai gaminu sezonišką maistą. Prasidėjus uogų ar daržovių sezonui, taip ir norisi bent po vieną patiekalą su jomis pagaminti. Na galiu pripažinti, kad noriu to ar nenoriu, bet tikrai gaminu sezonišką maistą. Vasarą vyrauja daug šviežių daržovių ir uogų, na o žiemą ieškau receptų su šakninėmis daržovėmis. Ir tikrai nebėgu į parduotuvę kasdien pirkti agurkų ar pomidorų. Šiandien sumasčiusi pasigaminti salotų nutariau slyvoms į kompaniją pakviesti marinuotų varškės sūrio gabalėlių. Man labai patiko marinuoto sūrio idėja. Nes toks paruoštukas šaldytuve gali pastovėti ir savaitę laiko, o paskanins tikrai visas salotas. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai slyvų
100 gramų varškės sūrio
1 pundelis salotų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
Marinatui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako (smulkintos)
1 šaukštelis provanso žolelių
1 žiupsnelis čili dribsnių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
1 šaukštelis kanapių sėklų
Kepimui:
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Marinuojame varškės sūrį - supjaustome nedideliais kvadratėliais. Sudedame juos į indą. Pabarstome druska, čili dribsniais, smulkintu česnaku, žolelėmis. Apipilame aliejumi, kad apsemtų. Ir padedame į šaldytuvą.
2.
Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus ir supjaustome skiltelėmis.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame slyvas į keptuvę, pabarstome ruduoju cukrumi ir pakepiname, kol šiek tiek karamelizuosis.
4.
Į lėkštes dedame salotų lapelius, karamelizuotas slyvas, marinuotus sūrio gabalėlius. Pabarstome kanapių branduoliais ir apšlakstome aliejumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital