Salotos "Rakfisk"

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Salotos "Rakfisk"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pundelis įvairių salotų lapų
1 agurkas
100 g sūdytos lašišos filė
20 g graikinių riešutų
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
Alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurką nulupame ir supjaustome plonomis juostelėmis. Juostelėmis supjaustome lašišą.
Suplėšome lėkštėje salotų lapus, sudedame agurkus, lašišą, smulkintus riešutus, prieskonius ir išmaišome. Apšlakstome keliais šlakeliais aliejaus.
AUTORIUS: Deimantė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
rytis
2013-02-05 10:52
deja salotų pavadinimas nelabai atitinka sudėtį, rakfisk yra norvegiškai ar švediškai fermentuota žuvis (paprastai lietuviškai sakant pūdyta)taigi jei norite šių salotų skonį ir aromatą pajausti visu buketu naudokite būtent "rakfisk" o ne banalią sūdytą lašišą, tiesa tuo atveju riešutų dėti nereikia. Linkėjimai recepto autorei. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital