Saldžiarūgštė žalių pomidorų mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 112)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 112)
Saldžiarūgštė žalių pomidorų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus būdas sunaudoti žalius arba nepilnai prinokusius pomidorus. Ši mišrainė taip pat skani gaunasi ir iš jau prinokusių pomidorų arba galima pamaišyti dalį prinokusių, Puikus būdas sunaudoti žalius arba nepilnai prinokusius pomidorus. Ši mišrainė taip pat skani gaunasi ir iš jau prinokusių pomidorų arba galima pamaišyti dalį prinokusių, dalį žalių. (...daugiau) Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas žalių pomidorų
300 gramų raudonosios paprikos
300 gramų morkų
300 gramų svogūnų
100 mililitrų aliejaus
70 mililitrų acto 6%
50 gramų cukraus
30 gramų druskos
1 pundelis petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Morkas stambiai sutarkuoti. Paprikas, svogūnus ir pomidorus supjaustyti kubeliais.
2.
Smulkintas daržoves sumaišyti su cukrumi, druska, aliejumi ir kelioms valandoms (arba per naktį) palikti pastovėti šaltai.
3.
Tada viską sukrėsti į puodą, užvirinti ir apie pusvalandį pavirti ant silpnos ugnies. Likus penkioms minutės iki virimo pabaigos pilti actą ir sudėti smulkintas petražoles.
4.
Dar karštą mišrainę krėsti į iškaitintus stiklainius ir uždaryti steriliais dangteliais. Apversti dangteliais žemyn, šiltai apkloti ir leisti atvėsti, o tada nešti į rūsį. Skanaus!
AUTORIUS: Aušra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ona
2018-08-12 12:37
Paragavau pagamintos pries dedant i stiklainius - labai geras skonis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital