Saldžiarūgštė žalių pomidorų mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 144)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 144)
Saldžiarūgštė žalių pomidorų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus būdas sunaudoti žalius arba nepilnai prinokusius pomidorus. Ši mišrainė taip pat skani gaunasi ir iš jau prinokusių pomidorų arba galima pamaišyti dalį prinokusių, Puikus būdas sunaudoti žalius arba nepilnai prinokusius pomidorus. Ši mišrainė taip pat skani gaunasi ir iš jau prinokusių pomidorų arba galima pamaišyti dalį prinokusių, dalį žalių. (...daugiau) Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas žalių pomidorų
300 gramų raudonosios paprikos
300 gramų morkų
300 gramų svogūnų
100 mililitrų aliejaus
70 mililitrų acto 6%
50 gramų cukraus
30 gramų druskos
1 pundelis petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Morkas stambiai sutarkuoti. Paprikas, svogūnus ir pomidorus supjaustyti kubeliais.
2.
Smulkintas daržoves sumaišyti su cukrumi, druska, aliejumi ir kelioms valandoms (arba per naktį) palikti pastovėti šaltai.
3.
Tada viską sukrėsti į puodą, užvirinti ir apie pusvalandį pavirti ant silpnos ugnies. Likus penkioms minutės iki virimo pabaigos pilti actą ir sudėti smulkintas petražoles.
4.
Dar karštą mišrainę krėsti į iškaitintus stiklainius ir uždaryti steriliais dangteliais. Apversti dangteliais žemyn, šiltai apkloti ir leisti atvėsti, o tada nešti į rūsį. Skanaus!
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Aušra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Genovaitė
2022-10-10 10:28
Aš nededu petražolės skanesni ATSAKYTI
Gitana
2021-09-24 09:55
Neblogai viskas .Tik tokiam nedideliam kiekiui daržovių druskos per daug. ATSAKYTI
Živilė
2020-09-20 12:43
Gal kas bandėt nedėt petražolių? Ar pavyko? ATSAKYTI
Asta
2021-08-31 13:10
Tikrai ir be petražolių skanu, šiaip įdėkit kokių nors mėgiamų sausų prieskoninių žolelių kaip raudonėlis, bazilikai ar persilado prieskoniai ATSAKYTI
Violeta,sveiki dejote sita misraine,ar pomidorus kaip supjaustyti ar reikia skura nuimt,?
2022-08-26 15:50
Ar pomidorus nuplykit,odele nujimt,jug ju nesupjaustysi istize palieka raudoni prisirpe? ATSAKYTI
Vaiva
2022-08-26 15:59
Pomidorų nulupti nereikia, tiesiog supjaustyti. ATSAKYTI
Ona
2018-08-12 12:37
Paragavau pagamintos pries dedant i stiklainius - labai geras skonis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital