Šaldytuve kildintos mielinės bandelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šaldytuve kildintos mielinės bandelės
Šaldytuve kildintos mielinės bandelės
Šaldytuve kildintos mielinės bandelės
Autorius apie receptą: Skanios, purios arbatinės bandelės. Be jokių įmantrybių ir daug paskaninimų. Galima jas naudoti vietoje batono ir ruošti net sumuštinius. Tešlą per naktį kildinau Skanios, purios arbatinės bandelės. Be jokių įmantrybių ir daug paskaninimų. Galima jas naudoti vietoje batono ir ruošti net sumuštinius. Tešlą per naktį kildinau šaldytuve, o ryte jau kepiau bandeles. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 2 dideles skardas bandelių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
800 gramų kvietinių miltų
400 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų aliejaus
70 gramų cukraus
11 gramų sausų mielių
1 šaukštelis druskos
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Pabarstymui:
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai pieną supilame į prikaistuvį ir pašildome iki kambario temperatūros. Suberiame cukrų ir gerai išmaišome, kad ištirptų.
2.
Kiaušinius paplakame ir įmaišome į pieno masę.
3.
Į dubenį suberiame miltus, sausas mieles, druską. Užpilame pieno mišiniu. Pradedame minkyti tešlą ir po truputį supilame aliejų. Minkome, kol tešla nebelimpa prie rankų. Sudedame ją į didelį dubenį. Uždengiame maistine plėvele. Subadome mediniu smeigtuku, kad vaikščiotų oras. Dedame dubenį su tešla į šaldytuvą 6 – 10 val.
4.
Aptepimui paplakame kiaušinį.
5.
Tešlą perminkome. Gnybiame tešlos ir delnais formuojame nedideles, apvalias bandeles. Dedame jas į kepimo popieriumi išklotą skardą. Patepame kiaušinio plakiniu, pabarstome cukrumi. Paliekame šiltoje vietoje apie 20 min, kad šiek tiek pakiltų.
6.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital