Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 ml pieno
150 g cukraus
250 g kvietinių miltų
100 g morkų
5 g sausų mielių
2 kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
100 ml margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į šiltą pieną suberiame druską ir cukrų, išsijotus miltus ir sausas mieles. Gerai išmaišykite ir padėkite 40-50 minučių šiltoje vietoje, kad pakiltų. Dubenį uždenkite rankšluosčius.
Supjaustytas morkas pavirkite vandenyje ar ant garų apie 20 minučių, kad suminkštėtų.
Morkas sutrinkite.
Pakilusią tešlą sumaišome su kiaušiniais ir sutrintomis morkomis.
Kepame blynus keptuvėje ant įkaitinto margarino kokios norime formos ir dydžio.
Labai skanu su grietinėle.