Ryžių ir morkų kepsniukai su saulėgrąžomis

AUTORIUS:
Zigmantas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Ryžių ir morkų kepsniukai su saulėgrąžomis
Autorius apie receptą: Subtilaus skonio veganiški kepsniukai be glitimo tinka paįvairinti kasdieninį menių. Subtilaus skonio veganiški kepsniukai be glitimo tinka paįvairinti kasdieninį menių. Zigmantas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 stiklinės morkų (tarkuotų)
2 stiklinės ryžių (virtų)
2 stiklinės lukštentų saulėgrąžų
2 šaukšteliai svogūnų (smulkintų)
1 žiupsnelis provanso žolelių
pagal poreikį druskos (nebūtina)
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas, ryžius, saulėgrąžas, svogūną, prieskonius sumaišyti iki vientisos masės.
2.
Rankomis gnybti masės ir suformuoti nedidelius kepsniukus. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Kepti 185 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
4.
Pasirinktinai patiekiami su šviežiomis daržovėmis ir česnakine duona, galima papildyti česnakiniu padažu.
AUTORIUS: Zigmantas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital