Autorius apie receptą:
Rūkytos žuvies užtepėlė yra greitai ir lengvai paruošiamas užkandis, kurį galima patiekti su duonos skrebučiais, trapučiais ar krekeriais.
Rūkytos žuvies užtepėlė yra greitai ir lengvai paruošiamas užkandis, kurį galima patiekti su duonos skrebučiais, trapučiais ar krekeriais.
Inga
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas
rūkytos žuvies
(mėgstamos, pvz., skumbrės)
1/4 vieneto
svogūnų
1 pundelis
krapų
2 šaukštai
majonezo
pagal skonį
druskos
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį nukaulinti ir susmulkinti gabalėliais.
2.
Svogūną supjaustyti gabaliukais, krapus sukapoti.
3.
Į elektrinį trintuvą sudėti žuvį, svogūną, krapus, majonezą, pagardinti druska ir pipirais ir sutrinti iki vientisos masės.