Greita rūkytos lydekos užtepėlė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greita rūkytos lydekos užtepėlė
Autorius apie receptą: Neįmantri, tačiau labai skani užtepėlė. Tinka prie užkandžių stalo. Neįmantri, tačiau labai skani užtepėlė. Tinka prie užkandžių stalo. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas jūros lydekos (karštai rūkytos)
200 gramų konservuotų žirnelių (arba konservuotų kukurūzų)
1 pundelis krapų
1 gabalėlis poro (nedidelio)
pagal skonį majonezo
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį agurkų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jūros lydeką nulupti, išimti kauliukus ir smulkiai supjaustyti. Krapus susmulkinti, agurką supjaustyti griežinėliais.
2.
Porą smulkiai supjaustyti, žirnelius nuvarvinti, kad neliktų skysčio.
3.
Į dubenėlį dėti paruoštą žuvį, porą, žirnelius, dėti majonezą, berti pipirus, krapus ir gerai išmaišyti.
4.
Paruoštą masę tepti ant mėgiamos duonos riekelių ir uždėti po agurko griežinėlį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital