Rūkyti kalmarai su krapais ir bulvėmis

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Rūkyti kalmarai su krapais ir bulvėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g kalmarų,  rūkytų 
1 pundelio krapų
200 ml grietinėlės 13%
5 - 8 bulvių
Žiupsnelio druskos
2 - 3 šaukštų aliejaus, kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuskusti ir išvirti bulves.
Griežinėliais supjaustyti rūkytus kalmarų čiuptuvus.
Apkepti aliejuje apie 5 - 7 min. Įpilti grietinėlę, pasūdyti, jei reikia pagal skonį, įdėti smulkiai supjaustytus krapus. Keletą min. patroškinti.

Į lėkštes dėti bulves, ant viršaus užpilti su krapais troškintus kalmarus.

4 asmenims.

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital