Nostalgiška rūgštynių sriuba su daržovėmis ir kiaušiniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Rūgštynių sriuba
Autorius apie receptą: Jei labai norisi, galima įsidėti grietinės. Labai skani senovinė sriuba su daug pavasarinių vitaminų. Jei labai norisi, galima įsidėti grietinės. Labai skani senovinė sriuba su daug pavasarinių vitaminų. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai vandens
3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas kiaušinių (didesnio arba 2 mažesnių)
1 vienetas morkų
1 sauja rūgštynių
1 sauja špinatų
1 kubelis vištienos sultinio (nebūtina)
1 žiupsnelis cukraus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti vandenį, užvirti.
2.
Bulves supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti stambia burokine tarka. Į puodą su užvirusiu vandeniu suberti bulves, morkas, dėti sultinio kubelį, virti, kol daržovės suminkštės.
3.
Špinatus ir rūgštynes stambiai supjaustyti, sudėti į puodą ir virti apie 2 min. Pagardinti druska ir cukrumi.
4.
Į dubenėlį įmušti kiaušinį, išplakti konditerine šluotele arba šakute.
5.
Į dubenėlį su kiaušiniu plona srovele vis maišant įpilti samtį sriubos, išmaišyti ir supilti į puodą su likusia verdančia sriubą, išmaišyti ir užvirti.
6.
Išjungus kaitrą, palikti kelias minutes pastovėti, o tuomet tiekti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital