Risotto su baravykais ir jautiena pagal Gian Luca Demarco

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Autorius apie receptą: Kremiškas, švelnus ir labai skanus ryžių rizotas su baravykais ir jautiena. Paruošti nesudėtinga, o rezultatas labai gardus! Kremiškas, švelnus ir labai skanus ryžių rizotas su baravykais ir jautiena. Paruošti nesudėtinga, o rezultatas labai gardus! Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų ryžių (naudojau Carnarolli)
400 gramų smulkintos jautienos
150 gramų parmezano sūrio
100 gramų sviesto
2 pakeliai džiovintų baravykų (aipie 80 g)
šiek tiek alyvuogių aliejaus (naudojau Extra Virgin)
Sultiniui:
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
2 vienetai salierų stiebų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame sultinį: į puodą su verdančiu vandeniu sudedame skustą morką, nuluptą svogūną bei salierą. Verdame apie 25 min nuo viršaus nuimant putą, tuomet viską perkošiame, kad sultinys būtų skaidrus.
2.
Vandeniu užpilame džiovintus baravykus ir paliekame brinkti.
3.
Labai smulkiai supjaustome svogūnus. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejų. Svogūnus apkepiname, kol jie įgauna auksinę spalvą. Sudedame jautieną, apkepiname.
4.
Suberiame ryžius, pakepiname, kad taptų skaidrūs. Palengva pilame sultinį. Vis pamaišome ir reguliuojame tirštumą bei skonį. Maždaug po 15 min dedame baravykus, įberiame druskos. Pagardiname sviestu ir parmigiano. Dar kartą viską išmaišome ir paliekame 5 min pailsėti. Skanaus!
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital