Indiškas vištienos troškinys "Korma"

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Indiškas vištienos troškinys "Korma"
Autorius apie receptą: Tai indiškas mėsos patiekalas, tiesa, jį galima ruošti ir iš daržovių. Dažniausiai troškinamas jogurto ar grietinėlės padaže ir kaip būdinga Indijos virtuvei, gausiai Tai indiškas mėsos patiekalas, tiesa, jį galima ruošti ir iš daržovių. Dažniausiai troškinamas jogurto ar grietinėlės padaže ir kaip būdinga Indijos virtuvei, gausiai pagardintas kvapniais prieskoniais. Sklando legendos, kad vištienos korma buvo patiekta mogolų imperatoriui Džahanšachui ir jo svečiams, susirinkusiems pasigrožėti pabaigtu statyti Tadžmahalu. Labai skanu patiekti su biriai virtais ryžiais indiška duonele (...daugiau) Reda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo vištienos filė
2 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai garam masala prieskonių
2 šaukšteliai kario
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Padažui:
350 mililitrų jogurto, natūralaus
250 mililitrų kokosų pieno
250 mililitrų vandens
3 vienetai pomidorų (pageidautina nuplikytų, be žievelės)
2 vienetai svogūnų
6 skiltelės česnako
60 gramų migdolų miltų
1 šaukštas rudojo cukraus (ar paprasto)
1 šaukštelis imbiero (šviežio, sutarkuoto)
4 šaukšteliai kario
1 šaukštelis ciberžolės
1 šaukštelis garam masala prieskonių
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio cinamono
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio maltos kalendros
1 žiupsnelis malto kardamono
1 žiupsnelis malto muskato
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska, pipirais ir kariu, ir garam masala. Mėsos gabaliukus išmasažuokite ir palikite marinuotis šaldytuve 2 valandas ar pernakt.
2.
Marinuoštą vištieną apie pusvalandį palaikykite kambario temperatūroje.
3.
Keptuvėj įkaitinkite šlakelį aliejaus ir apkepinkite vištieną, pavartant, kol visiškai iškeps. Kepti reikėtų 5-6 min. Vištieną atidėkite. Atvėsusią supjaustykite kąsnio dydžio gabalais.
4.
Padažui maisto smulkintu sutrinkite (arba labai smulkiai sukapokite ar sutarkuokite) svogūnus, česnaką ir stiklinę vandens. Atskirai smulkiai supjaustykite ar sutrinkite pomidorus.
5.
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite svogūnų ir česnakų tyrę ir maišydami kepkite 2-3 min., kol ims truputį tamsėti.
6.
Sudėkite pomidorus, imbierą, migdolus, kokosų pieną, jogurtą, cukrų, visus prieskonius. Gerai išmaišykite, užvirkite, sumažinkite ugnį ir padažą troškinkite apie 30 min.
7.
Į padažą sudėkite paruoštą vištieną ir patroškinkite dar 15 min.
Patarimai:
Skanu su indiška duonele arba biriai virtais ryžiais.
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital