Mėsos ir daržovių troškinys čanachinėse su perlinėmis kruopomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Troškinys čanachinėse su perlinėmis kruopomis
Troškinys čanachinėse su perlinėmis kruopomis
Troškinys čanachinėse su perlinėmis kruopomis
Troškinys čanachinėse su perlinėmis kruopomis
Autorius apie receptą: Sotus, skanus ir šiek tiek kitoks troškinys. Aš manau, kad mūsų perlinės kruopos tikrai yra be reikalo užmirštos. Todėl labai stengiuosi jas vėl atrasti iš naujo. Ne tik sriubą Sotus, skanus ir šiek tiek kitoks troškinys. Aš manau, kad mūsų perlinės kruopos tikrai yra be reikalo užmirštos. Todėl labai stengiuosi jas vėl atrasti iš naujo. Ne tik sriubą virti, bet ir kažką daugiau sugalvoti. Jos suteikią daug sotumo, todėl manau, kad puikiai tinka ir troškiniams papildyti. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų kiaulienos kumpio
5 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
5 šaukštai perlinių kruopų
5 šaukštai pomidorų tyrės (naudojau šaldytą naminę)
10 vienetų džiovintų grybų
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis provanso žolelių
1 šaukštelis prieskoniai troškiniams (naudojau "Madrido")
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Padažui:
2 stiklinės vandens
200 mililitrų grietinėlės
2 šaukštai miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Perlines kruopas užmerkiame, bent porai valanadų.
2.
Kiaulieną supjaustome gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis, „Madrido“ prieskoniais ir pakepame keptuvėje su trupučiu aliejaus.
3.
Bulves supjaustome kubeliais, pabarstome druska, bulvių prieskoniais.
4.
Svogūnus ir česnaką nulupame ir supjaustome smulkiai. Morkas sutarkuojame šiaudeliais. Svogūnus su morkomis ir česnaku pakepiname.
5.
Į keramikinius indelius (vadinamąsias čanachines) dedame kiaulienos, bulvių, keptų daržovių, po šaukštą perlinių kruopų, džiovintų grybų, po kubelį šaldytos pomidorų tyrės (aš turiu užsišaldžiusi savo, jei neturite tikrai galite naudoti pomidorų padažą, arba apsieiti be jo).
6.
Miltus, vandenį ir grietinėlę sumaišome į padažą, juo užpilame indelius.
7.
Šauname į įkaitintą iki 160 C tempearatūros orkaitę 2 valandoms.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis