Risotto su baravykais

AUTORIUS:
Dominyka
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Risotto su baravykais
Autorius apie receptą: Itališkas risotto su Lietuvos miškų baravykais - gardumėlis! Itališkas risotto su Lietuvos miškų baravykais - gardumėlis! Dominyka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės ryžių
2 stiklinės baravykų
1 litras daržovių sultinio
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Patiekiant:
1 stiklinė parmezano sūrio (tarkuoto)
4 šaukštai petražolių (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome. Baravykus supjaustome gabalėliais (jei džiovinti, tuomet turėtų būti išmirkyti).
2.
Didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname smulkintus svogūną ir česnaką. Suberiame ryžius, išmaišome ir šiek tiek pakepame, kaskart vis pamaišydami. Įpilame samtį sultinio, išmaišome, kepame kelias minutes iki sultinys susigers į ryžius; tai kartojame iki sunaudosime apie pusę sultinio kiekio. Sudedame baravykus, druską, pipirus ir gerai išmaišome. Vis pamaišydami toliau dedame po samtį sultinio; taip iki ryžiai iki galo išvirs.
3.
Patiekiame su tarkuotu sūriu ir smulkintomis petražolėmis. Buon appetito!
AUTORIUS: Dominyka
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital