1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, įberti druskos, dėti minkštą sviestą, grietinę, citrinų sultimis nugesintą sodą, suberti krakmolą ir gerai išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Miltus persijoti, suberti į masę ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti elastinga ir nelipti prie rankų. Tikslus miltų kiekis gali priklausyti nuo naudojamų kiaušinių dydžio bei miltų rūšies, tad jį galite šiek tiek koreguoti savo nuožiūra.
3.
Gnybti tešlos ir formuoti 6 - 7 gr. svorio kamuoliukus (šiek tiek didesnius už lazdyno riešutą).
4.
Riešutėlių keptuvės vidų (naudoju metalinę, kaitinamą ant viryklės) aptepti aliejumi. Iš abiejų pusių ją įkaitinti ant viryklės po 5 minutes.
5.
Keptuvę pradarykite (atsargiai, nenusideginkite!), į kiekvieną joje esančią formelę dėti po tešlos kamuoliuką, uždarykite keptuvę. Kepkite ant viryklės po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepusius išimkite ir palikite visiškai atvėsti.
6.
Įdarui kiaušinius ir sūrį sutarkuoti smulkesne nei burokine tarka. Dedame majonezą, krapus, pagal skonį druskos ir pipirų, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.
7.
Į dubenį suberti kiaušinius, sūri, krapus, dėti majonezą, pagardinti druska ir pipirais, įspausti česnako ir viską gerai išmaišyti.
8.
Formuoti riešutukus - į dvi iškepusias puseles dėti įdaro, tada puseles suklijuoti.