"Ravioliai” su tekančio kiaušinio įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
"Ravioliai” su tekančio kiaušinio įdaru
"Ravioliai” su tekančio kiaušinio įdaru
"Ravioliai” su tekančio kiaušinio įdaru
"Ravioliai” su tekančio kiaušinio įdaru
Autorius apie receptą: Ravioliai – Italijoje populiarus patiekalas. Jie panašūs į lietuviškus koldūnus, tik neretai būna didesni ir plokščios formos. Siūlome išmėginti šiuo metu itin Ravioliai – Italijoje populiarus patiekalas. Jie panašūs į lietuviškus koldūnus, tik neretai būna didesni ir plokščios formos. Siūlome išmėginti šiuo metu itin populiarėjančius raviolius su “tekančio” kiaušinio įdaru. Gaminant svarbu kuo ploniau iškočioti tešlą ir pasistengti nepervirti. Labai gardu pateikti su Pesto padažu, tačiau puikiai tiks ir apšlakstyti kokybišku alyvuogių aliejumi bei apiberti tarkuotu sūriu. 2 raviolių pilnai užteks pasisotinti. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių
120 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
6 vienetai kiaušinių trynių
120 gramų rikotos sūrio
1 šaukštas pieno
pagal skonį čiobrelių (smulkintų arba rozmarino)
pagal skonį druskos
Patiekiant:
pagal poreikį kietojo sūrio (tarkuoto)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus sumaišome su druska ir ant švaraus paviršiaus suformuojame bokštelį, viduje padarome didelę duobutę ir įmušame kiaušinius, pilame aliejų.
2.
Nuo kraštų šakute į vidų stumiame miltus po truputį maišydami ingredientus.
3.
Maišome, kol tešla tampa tinkamą minkymui ir minkome apie 8 min, kol ji taps elastinga.
4.
Labai plonai iškočiojame, storis turėtų būti maždaug 1,5-2mm, jei sunkiai kočiojasi po to kai išspausite arba supjaustysite kvadratėliais, bus galima pakočioti papildomai. Supjaustome į 12 stačiakampių arba plačios taurės pagalba (naudojau platesnę, apie 9cm) suformuojame 12 apskritimų.
5.
Sumaišome visus įdaro ingredientus apart trynių. Ant 6 apskritimų dedame po šaukštelį rikotos masės, padarome duobutę, į kurią atsargiai įdedame po trynį.
6.
Uždengiame kitu tešlos lakštu ir prispaudžiame šakute arba pirštais.
7.
Rikotos šulinėlius galima daryti ir naudojant konditerinį švirkštą.
8.
Verdame dideliame puode su pasūdytu vandeniu 4-5 min. Kas minutę pamaišykite, kad nepriliptų prie dugno.
9.
Pateikiame apšlakstę aliejumi ir apibėrę sūriu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital