Raugintų kopūstų sriuba su mėsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Raugintų kopūstų sriuba su mėsa
Raugintų kopūstų sriuba su mėsa
Raugintų kopūstų sriuba su mėsa
Raugintų kopūstų sriuba su mėsa
Autorius apie receptą: Po švenčių, per kurias buvo suvalgyta įvairiausių patiekalų, labiausiai norisi sriubos. O ji ir buvo pirmasis mano šiais metais gamintas patiekalas. Aišku, norėjosi Po švenčių, per kurias buvo suvalgyta įvairiausių patiekalų, labiausiai norisi sriubos. O ji ir buvo pirmasis mano šiais metais gamintas patiekalas. Aišku, norėjosi rimtesnės, sotesnės sriubos, tad nusprendžiau išsivirti raugintų kopūstų sriubą su šonine. O gavosi labai gardi sriuba. Pasak vyro, tai pati gardžiausia raugintų kopūstų sriuba, kurią esu virusi: soti, tiršta! Beje, sriubą viriau apie 1 valandą. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos šoninės (apytikriai)
0.5 kilogramo raugintų kopūstų
3 vienetai bulvių (didesnių arba 4 mažesnių)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų (didesnio arba 2 mažesnių)
2 šaukštai pomidorų padažo (apytikriai)
2 lapeliai lauro lapų (apytikriai)
pagal skonį prieskonių mėsai (naudojau ,,Rokiškio mėsinės")
pagal skonį maltų juodųjų pipirų (naudojau ,,Rokiškio mėsinės")
pagal skonį persilado prieskonių (naudojau ,,Rokiškio mėsinės")
pagal skonį druskos
pagal poreikį sviesto (naudojau lydytą)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaulienos šoninę supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į dubenį, berti prieskonius mėsai, pipirus, įtrinti.
2.
Įkaitinti keptuvę, sudėti šoninės gabaliukus ir apkepti iš abiejų pusių.
3.
Apkeptus šoninės gabaliukus sudėti į puodą, pilti vandenį, kad juos apsemtų ir virti apie 15 minučių, tuomet sudėti mažais gabaliukais pjaustytas bulves. Dar po 10 minučių sudėti raugintus kopūstus.
4.
Kol sriuba verda, burokine tarka sutarkuoti morkas, smulkiai supjaustyti svogūnus.
5.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti morkas ir svogūnus, kepti, kol kiek suminkštės. Tuomet dėti pomidorų padažą ir kepti dar 1 minutę.
6.
Paruoštas daržoves sudėti į puodą, dėti lauro lapelius, berti druską, išmaišyti ir virti 50 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital