Raugintų agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Raugintų agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis
Raugintų agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis
Raugintų agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis
Raugintų agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis
Autorius apie receptą: Nepamenu, kada jau buvau virusi raugintų agurkų sriubą, tad labai skaniai šiandien sukirtau net du dubenėlius gardžios ir garuojančios sriubos. Raugintų agurkų sriuba visgi Nepamenu, kada jau buvau virusi raugintų agurkų sriubą, tad labai skaniai šiandien sukirtau net du dubenėlius gardžios ir garuojančios sriubos. Raugintų agurkų sriuba visgi man skaniausia su perlinėmis kruopomis. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai bulvių
3 vienetai raugintų agurkų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas poro
2 šaukštai perlinių kruopų
1 skiltelė česnako
1 šaukštas žalumynų (smulkintų krapų, petražolių, svogūnų laiškų)
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
2 litrai sultinio (daržovių arba vištienos)
Kepimui:
30 gramų sviesto
Patiekiant:
pagal poreikį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Perlines kruopas reikėtų iš vakaro užpilti vandeniu ir palikti brinkti. Taip daug greičiau kruopos išvirs, bet jeigu pamiršote tai padaryti – nieko tokio, tik prireiks šiek tiek daugiau laiko, kol sriuba išvirs.
2.
Morką sutarkuojame, svogūną, porą ir česnaką pasmulkiname.
3.
Puode ištirpiname sviestą. Sudedame smulkintas daržoves ir pakepiname keletą minučių. Suberiame perlines kruopas, druską, pipirus, lauro lapus ir užpilame sultiniu.
4.
Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome gabalėliais. Suberiame į puodą. Ir verdame sriubą ant lėtos kaitros.
5.
Raugintus agurkus supjaustome kubeliais ir užpilame šaltu vandeniu (man sriuba su mažesniu rūgšties kiekiu daug skanesnė). Kai kruopos ir bulvės jau bus suminkštėję, sudedame raugintus agurkus (tik be skysčio) ir smulkintus žalumynus. Paverdame sriubą dar apie 10 min.
6.
Pilstome į dubenėlius ir gardiname šaukštu grietinės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital