Rauginti agurkai pagal uošvę

AUTORIUS:
Mindaugas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Rauginti agurkai pagal uošvę
Autorius apie receptą: Jie raugiami stiklainyje - patogu vežtis. Nuo senovės naudoti ąžuolo lapai, kurie priduoda šiek tiek kartumo, pakeisti vynuogių lapais. Traškūs, skanūs, švelnaus skonio. Jie raugiami stiklainyje - patogu vežtis. Nuo senovės naudoti ąžuolo lapai, kurie priduoda šiek tiek kartumo, pakeisti vynuogių lapais. Traškūs, skanūs, švelnaus skonio. Mindaugas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
10 kilogramų agurkų
10 litrų vandens
300 gramų druskos
1 galva česnako
3 saujos vynuogių lapų (žalių)
3 saujos krapų žiedynų
2 saujos vyšnių lapų
2 saujos juodųjų serbentų lapų
2 saujos krienų lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus nuplauti. Jei bus valgomi greičiau, nupjauti galiukus, jei bus laikomi iki pavasario - nenupjauti. Česnaką nulupti.
2.
Sudėti agurkus standžiai į švarius stiklainius, vis perklojant žalumynais, pabarstant česnako.
3.
Šaltame vandenyje gerai ištirpinti druską ir užpilti agurkus. Beje, neprigrūsti agurkų iki pat viršaus - lapai turi būti viršuje, nes dalis vandens gali nubėgti, tada viršutiniai agurkai liktų neapsemti.
4.
Uždaryti standžiais plastikiniais dangteliais. 3 dienas palaikius kambario temperatūroje, išnešti į rūsį.
AUTORIUS: Mindaugas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital