Marinuoti grybai

AUTORIUS:
Irma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 140)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 140)
Marinuoti grybai
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs saldžiarūgščiai marinuotų grybų receptas. Šį marinatą naudoju patiems įvairiausiems grybams ir jis visada pasiteisina, giria ir šeima, ir pažįstami, kas Labai skanūs saldžiarūgščiai marinuotų grybų receptas. Šį marinatą naudoju patiems įvairiausiems grybams ir jis visada pasiteisina, giria ir šeima, ir pažįstami, kas paragauja. Taip marinuoti grybai labai tinka ir į sriubą, ir kaip garnyras ar ant duonytės sumuštinukui. Jeigu turite grybų, būtinai pabandykite šį receptą. (...daugiau) Irma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas grybų
1 šaukštas druskos
Marinatui:
1 litras vandens
80 mililitrų acto 9%
50 gramų cukraus
1.5 šaukšto druskos
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek garstyčių grūdelių
šiek tiek juodųjų pipirų (grūdelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Grybus nuvalykite, nuplaukite, sudėkite į didelį puodą, gausiai užpilkite vandens, užvirinkite ir tada vandenį nupilkite. Užpilkite grybus švariu vandeniu (tiek kad apsemtų), berkite šaukštą druskos, vėl užvirinkite ir nuo užvirimo virkite apie 10 minučių. Po to nukoškite, nuspausdami kiek galima daugiau vandens.
2.
Marinatui skirtus ingredientus, išskyrus actą, supilkite į puodą ir užvirinkite. Tada suverskite grybus, supilkite actą, užvirinkite ir nuo užvirimo pavirkite apie 5-7 minutes.
3.
Karštus grybus supilstykite į švarius, iškaitintus stiklainius ir greitai užsukite sandariais dangteliais. Stiklainius apverskite dangteliais žemyn, šiltai apklokite ir palikite visiškai atvėsti.
4.
Atvėsusius geriausiai tinka laikyti vėsiame rūsyje arba sandėliuke. Galėsite mėgautis žiemą :)
AUTORIUS: Irma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Simas
2018-10-22 00:54
Labai skanu,pagrindinį receptą išbandžiau trimis variantais. Su čili ATSAKYTI
Loreta
2016-08-21 13:45
Marinuoti grybai nuostabus,darykit šeimininkės žmonės nesigailesit ATSAKYTI
ilona
2016-08-17 18:57
geras receptas .isbandytas

ATSAKYTI
valerija
2016-08-16 20:19
Labai skanu.Išbandytas receptas ATSAKYTI
svetlana
2015-09-03 23:10
Labai skaniai isejo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital