Raudonųjų lęšių sriuba su dešrelėmis

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Raudonųjų lęšių sriuba su dešrelėmis
Autorius apie receptą: Puiki, sušildanti sriuba. Puiki, sušildanti sriuba. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai chorizo dešrelės
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (apytikriai, 1 skardinės)
150 gramų raudonųjų lęšių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
2 kubeliai sultinio
1 žiupsnelis tako prieskonių mišinio
pagal skonį čili pipirų drožlių
pagal poreikį druskos
pagal poreikį džiovintų petražolių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką sutarkuoti, česnaką ir svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Puode su aliejumi ant mažos ugnies pakepti morką, svogūną, česnaką. Sudėti lęšius, supilti vandenį ir virti apie 15 min, kol suminkštės.
3.
Dešrą supjaustyti mažais gabaliukais. Pakepti kartu su pomidorais savo sultyse ir supilti į sriubą. Suberti sultinį, prieskonius. Pavirti dar 10 min ir puiki sriuba garuoja!
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital