Raudonų pupelių ir vištienos sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Raudonų pupelių ir vištienos sriuba
Raudonų pupelių ir vištienos sriuba
Raudonų pupelių ir vištienos sriuba
Raudonų pupelių ir vištienos sriuba
Autorius apie receptą: Naujų sriubos receptų niekada nebus per daug. Pritariate man? Kaip dažnai savo namuose verdate sriubą? Galbūt dabar pats metas? Skani, soti, tiršta ir maistinga sriuba. Suvalgius Naujų sriubos receptų niekada nebus per daug. Pritariate man? Kaip dažnai savo namuose verdate sriubą? Galbūt dabar pats metas? Skani, soti, tiršta ir maistinga sriuba. Suvalgius pora dubenėlių tokios sriubos – sotus iki vakaro. Receptą radau IG. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1200 mililitrų sultinio
2 vienetai vištienos šlaunelių mėsos
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
2 vienetai bulvių
1 vienetas poro (nedidelio)
1 vienetas morkų
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
1 sauja žalumynų (smulkintų krapų, petražolių, svogūnų laiškų)
2 skiltelės česnako
1 šaukštas sviesto
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį prieskonių (mėgstamų)
2 vienetai lauro lapų
Patiekiant:
pagal poreikį duonos traškučių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką sutarkuojame, svogūną ir porą supjaustome nedideliais gabalėliais, bulves kubeliais.
2.
Vištieną supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais.
3.
Puode ištirpiname sviestą, sudedame vištos gabalėlius, įspaudžiame česnako skilteles, pabarstome druska, mėgstamais prieskoniais ir keletą minučių pakepiname. Suberiame morkas, porą, svogūną. Pakepiname apie 5 – 8 min, kol daržovės šiek teik suminkštės. Sudedame pjaustytas bulves, įmetame lauro lapus, užpilame sultiniu, nuo užvirimo pradžios verdame apie 10 – 15 minučių (maždaug tiek, kol suminkštės bulvės). Įpilame grietinėlės, beriame raudonąsias pupeles, smulkintus žalumynus ir dar keletą minučių paverdame.
4.
Jeigu norisi, patiekiame su duonos traškučiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital