Pyragėliai su pievagrybiais

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pyragėliai su pievagrybiais
Pyragėliai su pievagrybiais
Pyragėliai su pievagrybiais
Pyragėliai su pievagrybiais
Autorius apie receptą: Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek atšalę. Idealiai tinka su sultiniu. Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek atšalę. Idealiai tinka su sultiniu. Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
2 stiklinės kvietinių miltų (apytikriai)
150 mililitrų vandens (šilto)
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų pievagrybių
80 gramų vermišelių (ryžių )
1 vienetas morkų
55 gramai svogūnų laiškų (smulkintų)
1 šaukštas sezamo sėklų
2 šaukštai sojos padažo
1.5 šaukštelio kario prieskonių
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį riebalų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje sumaišykite miltus su žiupsniu druskos. Įpilkite vandenį ir alyvuogių aliejų, išmaišykite. Paminkykite tešlą kelias minutes, kol nebelips prie rankų. Jei situacija negerėja ir tešla vis dar lipni, įberkite šiek tiek miltų tol, kol tešla lengvai atlips nuo pirštų. Tik nepridėkite per daug miltų, ji turi būti elastinga, nelimpanti, bet vis dar drėgna. Suformuokite iš tešlos rutulį, palikite jį dubenyje, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir atidėkite į šoną.
2.
Įdarui pagal instrukcijas paruoškite vermišelius (juos tereikia užplikyti verdančiu vandeniu).
3.
Supjaustykite pievagrybius mažais gabalėliais, sutarkuokite morkas. Kepkite keptuvėje su šlakeliu riebalų, kol suminkštės. Suberkite prieskonius, sezamo sėklas, smulkintus svogūnų laiškus, žiupsnį druskos, supilkite sojos padažą, gerai išmaišykite. Išjunkite kaitrą.
4.
Paruoštus vermišelius supjaustykite trumpais šiaudeliais, įmaišykite į grybus. Įdarą palikite atvėsti.
5.
Tešlą padalinkite į 10 dalių, kiekvieną iškočiokite į plonus diskelius. Kiekvienam pyragėliui dėkite dosniai įdaro - apie 2 šaukštus. Užlenkite ir užspauskite kraštus.
6.
Suformuotus pyragėlius kepkite keptuvėje su riebalais iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital