Pyragėliai su daržovėmis - nuostabiai skanūs!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Pyragėliai su daržovėmis
Pyragėliai su daržovėmis
Pyragėliai su daržovėmis
Autorius apie receptą: Pyragėliai pavyksta labai skanūs. Tokius galite drąsiai patiekti per draugų susibūrimus! Patarimas - neskubėkite į tešlą supilti viso vandens, nes gali būti, kad jo reikės Pyragėliai pavyksta labai skanūs. Tokius galite drąsiai patiekti per draugų susibūrimus! Patarimas - neskubėkite į tešlą supilti viso vandens, nes gali būti, kad jo reikės mažiau ir tešlą puikiai išminkysite su mažesniu kiekiu. Iš nurodyto kiekio iškepiau 25 vnt., apskritimo skersmuo - 7 cm.
(...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
Tešlai:
310 gramų miltų
110 gramų sviesto (šalto, pjaustyto gabalėliais)
12 šaukštų vandens (šalto)
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
0.5 vieneto raudonosios paprikos
6 vienetai pievagrybių
80 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai sojos padažo
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis petražolių (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukšto vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai: į persijotus miltus sudėkite gabaliukais supjaustytą šaltą sviestą, suberkite druską. Tuomet šakute arba rankomis smulkinkite sviestą, kad pasidarytų mažyčiai gabalėliai. Po truputį pilkite vandenį ir gerai išminkykite tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve 1 val.
2.
Įdarui: smulkiai supjaustykite svogūną, papriką, pievagrybius, česnako skilteles, morką sutarkuokite. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite svogūnus, pakepkite keletą minučių, kol jie suminkštės. Tuomet sudėkite likusias daržovės, supilkite sojos padažą ir kepkite, kol daržovės suminkštės. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, sudėkite petražoles, išmaišykite ir palikite atvėsti. Kai atvės, įmaišykite tarkuotą fermentinį sūrį.
3.
Iškočiokite tešlą ir išspauskite stikline apvalius apskritimus. Ant vienos pusės apskritimo uždėkite paruošto įdaro, užlenkite ir užspauskite (galite prispausti šakute arba užlankstyti, kaip kibinus).
4.
Dėkite pyragėlius į kepimo popieriumi išklotą skardą, kiekvieną patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min. arba tol, kol gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital