Sausas mieles sumaišome su šaukšteliu cukraus ir šiltu vandeniu. Paliekame šiltoje vietoje, kur suputos.
Karštą pieną sumaišome su druska, cukrumi ir margarinu. Maišome, kol viskas ištirpsta. Suberiame pusė miltų ir išmaišome iki vientisos masės. Supilame mieles ir vėl išmaišome. Pamažu beriame likusius miltus, minkome tešlą, kuri neliptų prie rankų. Paliekame šiltoje vietoje padvigubėti.
Tešlą išminkome ir dedame į kepimo formą. Paliekame pastovėti, į tą laiką pasiruošiame slyvas. Slyvas nuplauname, nusausiname, perpjauname pusiau ir pašaliname sėklas.
Tešlą sukarpome žirklėmis ir dėliojame slyvas, kad jos būtų šonu. Ant viršaus pilame kremą padarytą iš grietinės, vanilinio cukraus, cukraus ir romo.
Kepame 40 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 185 C laipsnių. Iškepusį paliekame 20 minučių pastovėti, tada išimame iš formos ir paliekame galutinai atvėsti.