Pyragas "Serbentėlė"

AUTORIUS:
Aurėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Pyragas "Serbentėlė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400g miltų
0,25 l pieno
40 g margarino VILNIUS kepiniams
75g cukraus
2 kiaušiniai
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
3 stiklinės (1 stiklinė -120ml) raudonųjų serbentų
3 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakame kartu su cukrumi. Supilame ištirpintą margariną, beriame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, pilame pieną (galima pilti ir daugiau, jei reikia) ir gerai išmaišome. Dalį tešlos pilame į paruoštą kepimo formą, suberiame raudonuosius serbentus ir užpilame likusią tešlą. Pyragą kepame 180 laipsnių orkaitėje 40min. Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra ir papuošiame serbentų šakelėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Aurėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital