Pusryčių varškėčiai su aguonų įdaru

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pusryčių varškėčiai su aguonų įdaru
Pusryčių varškėčiai su aguonų įdaru
Pusryčių varškėčiai su aguonų įdaru
Pusryčių varškėčiai su aguonų įdaru
Autorius apie receptą: Puikūs varškėčiai Jūsų pusryčiams, ženkime į dienos darbus sotūs ir patenkinti. Receptas varškės ir aguonų gerbėjams. Puikūs varškėčiai Jūsų pusryčiams, ženkime į dienos darbus sotūs ir patenkinti. Receptas varškės ir aguonų gerbėjams. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų varškės 9% (sausos, birios)
2 vienetai kiaušinių trynių
2 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
2 šaukštai cukraus
1 vienetas apelsinų (nutarkuotos žievelės)
pagal skonį vanilės
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
2 šaukštai aguonų
1 šaukštas cukraus
pagal poreikį vandens
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Papildomai:
šiek tiek kvietinių miltų (stalui pabarstyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui aguonas užplikykite verdančiu vandeniu, kad apsemtų ir palikite nakčiai arba bent 1 val, kad išbrinktų. Kai sėklos išbrinks, nupilkite vandenį ir pertrinkite jas, kad išsiskirtų aguonų pienas. Tada berkite šaukštą cukraus ir viską gerai permaišykite.
2.
Į varškę berkite cukrų, druską, vanilę, apelsino žievelę, dėkite trynius ir sumaišykite viską iki vientisos masės. Tada berkite miltus ir šaukštu užmaišykite tešlą. Tešla bus kažkiek lipni, bet turi gerai laikyti savo formą. Miltų gali prireikti ir daugiau, priklausomai nuo naudojamos varškės drėgnumo.
3.
Iš tešlos kočiojame storą ritinį, kurį daliname į maždaug 8-10 griežinėlių. Ant kiekvieno griežinėlio dedame po šaukštelį įdaro, susukame į kamuoliuką ir stikline formuojame varškėtį ant gausiai miltuoto paviršiaus.
4.
Varškėčius kepame iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros nedideliame aliejaus kiekyje iki gražios auksinės spalvos.
5.
Patiekiame su saldintu tirštintu pienu, medumi ar jogurtu. Galite papuošti uogomis ir mėtomis.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital