Pusryčių vafliai su avokadu ir upėtakiu (arba lašiša)

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Video LaMaistas.lt redakcijos
Kefyro vafliai su upėtakiu lašiša
Kefyro vafliai su upėtakiu lašiša
Kefyro vafliai su upėtakiu lašiša
Kefyro vafliai su upėtakiu lašiša
Autorius apie receptą: Šie traškūs, minkštučiai ir purūs pusryčių vafliai yra tobulas būdas nuspalvinti savaitgalio rytą. Mes juos mėgstame valgyti spalvingai patiektus su avokadu, rūkytu Šie traškūs, minkštučiai ir purūs pusryčių vafliai yra tobulas būdas nuspalvinti savaitgalio rytą. Mes juos mėgstame valgyti spalvingai patiektus su avokadu, rūkytu upėtakiu ir lašišos užtepėle, nes šie skoniai dera idealiai, bet priedus drąsiai koreguokite pagal savo skonį. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
300 mililitrų kefyro
200 gramų miltų
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas cukraus
1 saujelė krapų (nebūtina)
0.5 šaukštelio druskos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos
Padažui:
1 vienetas avokadų
100 gramų graikiško jogurto
1 skiltelė česnako
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
Patiekiant:
100 gramų zigmo šaltai rūkyta upėtakio filė (arba rūkytos lašišos)
100 gramų ZIGMAS stintenių ikrų užtepėlė su lašiša
100 gramų agurkų
1 saujelė krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį mušame kiaušinius, beriame cukrų, druską pilame aliejų ir viską gerai išplakame. Supilame kefyrą ir dar kartą išplakame.
2.
Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius ir sodą. Šį mišinį suberiame į kefyro plakinį ir gerai išsukame, kad neliktų gumuliukų.
3.
Suberiame smulkintus krapus ir gerai išmaišome.
4.
Įkaitiname vaflinę. Kiekvienam vafliui pilame po samtelį tešlos ir kepame ant vidutinės kaitros iki vafliai tampa gražiai auksinės spalvos. Iš tokio tešlos kiekio mus pavyksta apie 10 vaflių.
5.
Avokadų padažui jogurtą, avokadą, česnaką, druską ir pipirus sudedame į elektrinio trintuvo indą ir sutriname iki daugmaž vienalytės konsistencijos.
6.
Ant kiekvieno vaflio tepame avokadų padažo, tada lašišos užtepėlės, dedame gabalėlį rūkyto upėtakio ir papuošiame agurkų gabalėliais bei krapų šakelėmis.
7.
Vafliai patys skaniausi šilti, tad skanaujame iškart.
Patarimai:
Kad vafliai neatvėstų iki iškepsite visus, iškepusius juos galite laikyti iki 80 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, padėję ant grotelių.
RECEPTO DRAUGAI:     
  ir Delimano
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital