Purūs varškės blynai su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Purūs varškės blynai su obuoliais
Autorius apie receptą: Blyneliai iškepa purūs ir labai skanūs. Blyneliai iškepa purūs ir labai skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų kreminės varškės (arba paprastos, žr. patarimus)
2 vienetai obuolių (nedidelių)
2 vienetai kiaušinių
80 gramų miltų
2 šaukštai rudojo cukraus (arba pagal skonį, cukrus tinka ir paprastas)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių (su nedideliu kaupu)
2 šaukštai pieno (apytiksliai)
pagal skonį vanilės
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudėti varškę, įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilę, kepimo miltelius ir gerai išplakti.
2.
Į išplaktą masę suberti miltus, išmaišyti, įpilti pieno ir dar kartą gerai išmaišyti. Tešla turi būti labai tiršta.
3.
Obuolius nulupti, supjaustyti smulkiais gabaliukais ir sudėti į tešlą. Išmaišyti.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, formuoti blynelius ir kepti iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Patarimai:
Vietoje kreminės varškės galite naudoti paprastą varškę, tik ją pertrinkite per sietelį arba sutrinkite elektriniu trintuvu, jog neliktų grūdelių. Tokiu atveju miltų dėkite šiek tiek mažiau, nes paprasta varškė turi mažiau drėgmės.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sandra
2020-10-03 13:12
Ačiū už puikų receptą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital