Purūs varškės blynai su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Purūs varškės blynai su obuoliais
Autorius apie receptą: Blyneliai iškepa purūs ir labai skanūs. Blyneliai iškepa purūs ir labai skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų varškės (drėgnos, vientisos)
2 vienetai obuolių (nedidelių)
2 vienetai kiaušinių
80 gramų miltų
2 šaukštai rudojo cukraus (arba pagal skonį, cukrus tinka ir paprastas)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių (su nedideliu kaupu)
2 šaukštai pieno (apytiksliai)
pagal skonį vanilės
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudėti varškę, įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilę, kepimo miltelius ir gerai išplakti.
2.
Į išplaktą masę suberti miltus, išmaišyti, įpilti pieno ir dar kartą gerai išmaišyti. Tešla turi būti labai tiršta.
3.
Obuolius nulupti, supjaustyti smulkiais gabaliukais ir sudėti į tešlą. Išmaišyti.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, formuoti blynelius ir kepti iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital