Purūs trintų bulvių blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Purūs trintų bulvių blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų bulvių
300 mililitrų pieno
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštas cukraus (nubraukto)
4 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek laiškinių česnakų
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nulupkite ir supjaustykite į 4 dalis, užpilkite nedideliu kiekiu vandens, tik tiek, kiek reikia, kad apsemtų, įberkite druskos ir virkite, kol suminkštės.
2.
Išvirtas bulves kartu su vandeniu sutrinkite, truputį atvėsinkite.
3.
Į bulvių masę sudėkite smulkiai pjaustytą česnaką, kiaušinius, miltus, išmaišykite. Pieną pakaitinkite iki virimo, supilkite ir išmaišykite. Įdėkite aliejaus, druskos, išmaišykite ir palikite tešlą 30 minučių „pailsėti“.
4.
Blynus kepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus. Ant vienos pusės blyno užberkite smulkintų česnakinių laiškų arba petražolių. Patiekite karštus su grietine.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Erika
2018-01-27 12:16
Puikus receptas :) Kaip tik dabar ragaujame visa šeima! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital