Purus tradicinis varškės apkepas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Purus tradicinis varškės apkepas
Purus tradicinis varškės apkepas
Purus tradicinis varškės apkepas
Purus tradicinis varškės apkepas
Purus tradicinis varškės apkepas
Purus tradicinis varškės apkepas
Purus tradicinis varškės apkepas
Purus tradicinis varškės apkepas
Autorius apie receptą: Jau kone savaitgalio tradicija tapęs varškės apkepas, na bent kas antrą savaitę kepu tikrai. Apie purumą nieko net nerašysiu, nes puikiai iliustruoja nuotraukos. Kartais cukrų Jau kone savaitgalio tradicija tapęs varškės apkepas, na bent kas antrą savaitę kepu tikrai. Apie purumą nieko net nerašysiu, nes puikiai iliustruoja nuotraukos. Kartais cukrų keičiu agavų sirupu, purumas nuo to nenukenčia (jei jums tai desertas - galit daugiau saldint, mums patinka vos juntamas saldumas). Valgom kaip kam patinka - kas su grietine, kas su jogurtu, kas su pabarstukais, aš mėgstu su vos užvirtom nedaug saldintom vyšniom ar, kaip foto, su nedaug saldinta iki virimo pakaitinta (...daugiau) Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
560 gramų varškės
5 vienetai kiaušinių
160 gramų pieno
100 gramų manų kruopų
40 gramų cukraus
2 gramai druskos
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį berti manų kruopas, užpilti pienu ir palikti brinkti 20 minučių.
2.
Tuomet į dubenį su manų kruopomis sudėti varškę, berti cukrų, druską.
3.
Skirtinguose dubeniuose atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Į dubenį su manų kruopomis ir varške sudėti trynius.
4.
Paruoštą masę sutrinti elektriniu trintuvu iki kreminės konsistencijos. Jei varškė labai sausa ir masė labai tiršta, papildomai galima įpilti 20-30 g pieno.
5.
Baltymus išplakti iki baltų putų. Į varškės masę dėti suplaktus baltymus ir mentele sumaišyti.
6.
Kepimo formą aptepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais. Supilti paruoštą masę.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą. Kai iškeps, palikti atvėsti praviroje orkaitėje 5 minutes, tuomet išimti ir dar leisti pastovėti 10 minučių kambario temperatūroje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital