Purūs sklindžiai su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Purūs sklindžiai su obuoliais
Purūs sklindžiai su obuoliais
Purūs sklindžiai su obuoliais
Purūs sklindžiai su obuoliais
Autorius apie receptą: Nežinau ar mokėsiu papasakoti apie savo mergaičių reakciją, kai jos suprato, kad tai dvigubas džiaugsmas ir skonis. Jos labai mėgsta mielinius blynus, taip pat blynus su Nežinau ar mokėsiu papasakoti apie savo mergaičių reakciją, kai jos suprato, kad tai dvigubas džiaugsmas ir skonis. Jos labai mėgsta mielinius blynus, taip pat blynus su obuoliais. O čia viskas kartu. Čia dviguba vakarienės laimė. Receptą radau Beatosvirtuvė.lt svetainėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai obuolių
500 mililitrų pieno
500 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
4.5 šaukšto cukraus (apytikriai, pagal skonį)
2 šaukštai aliejaus
14 gramų sausų mielių
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis malto muskato
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pieną pašildome iki 36 C laipsnių. Suberiame mieles ir 2 šaukštelius cukraus. Gerai išmaišome. Leidžiame šiek tiek mielėms suaktyvėti ir suputoti.
2.
Kitame dubenyje išplakame kiaušinius su likusiu cukrumi ir druska. Supilame pieną su mielėmis, aliejų, suberiame miltus, prieskonius. Masę gerai išmaišome.
3.
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Įmaišome į blynų tešlą.
4.
Tešlą pridengiame virtuviniu rankšluosčiu paliekame šiltai apie 45 min, kad pakiltų. Tešlą galima užmaišyti iš vakaro, tuomet obuolių į tešlą neberkite ir kildinkite tešlą pernakt šaldytuve. Tarkuotus obuolius į tešlą suberkite ir išmaišykite ryte, prieš kepant.
5.
Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi. Šaukštu dedame tešlos, kepame blynus iš vienos pusės, kai gražiai pagelsta ir blynai išsipučia, apverčiame ir pabaigiame kepti. Jeigu atrodo, kad blynai prigėrė daug aliejaus, juos galima nusausinti, sudedant ant popierinių rankšluosčių.
6.
Iškepusius blynus pabarstome cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nemira
2020-10-12 18:55
Labai skanūs. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital