1.
Biskvitą (naudojau stačiakampio formos - būna pirkti prekybos centruose) perpjauti per pusę, sulaistyti alkoholiu.
2.
Ruošiame kremą: želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palaukti kol išbrinks. Tuomet ištirpinti karšto vandens vonelėje, atvėsinti.
3.
Šaltus kiaušinių baltymus išplakti su druska, ir po truputį plakant suberti cukrų, kol masė taps blizgi ir standi.
4.
Į baltymų masę supilti atvėsintą želatiną, išmaišyti kad neliktų gumuliukų.
5.
Pusę kremo atidėti į kitą dubenį ir sumaišyti su kakava.
6.
Imti formą, kurioje stingdinsite pyragą ir ją iškloti maistine plėvele.
7.
Į formą dėti biskvitą, tepti kakavinį kremą, tuomet baltą. Užvožti antrą biskvitą, pusę viršaus užtepti kakaviniu, o kitą pusę baltu kremu.
9.
Pastatyti šaltai porai valandų. Skanaus!