Purūs moliūgų sklindžiai - nes jie nuostabūs!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Moliūgų blynai sklindžiai
Moliūgų blynai sklindžiai
Moliūgų blynai sklindžiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 mililitrų miltų (apytikriai)
400 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
400 mililitrų kefyro
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis sodos
0.5 šaukštelio acto
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, supilti kefyrą. Į sodą supilti actą, kai suputos, dėti į tešlą. Tešlą išplakti.
2.
Berti miltus ir gerai išmaišyti. Įmaišyti burokine tarka sutarkuotą moliūgą. Palikti tešlą pastovėti 10-15 minučių.
3.
Blynus kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, iškepus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Dėti į lėkštę ir pabarstyti cukrumi. Galima patiekti su mėgstama uogiene ar grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital