Purūs mėlynių blyneliai be pieno produktų

AUTORIUS:
Alpro,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Purūs mėlynių blyneliai be pieno produktų
Autorius apie receptą: Jei nori kitokio skonio, vietoj mėlynių išbandyk avietes. Jei nori kitokio skonio, vietoj mėlynių išbandyk avietes. Alpro
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
350 mililitrų avižų gėrimo (naudojome „Alpro“ )
300 gramų kvietinių miltų
250 gramų mėlynių
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukranendrių cukraus
4 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruošk blynų tešlą. Išplak „Alpro No Sugars“ avižų gėrimą, kiaušinio trynį, vanilės ekstraktą, cukrų ir druską.
2.
Į atskirą didelį dubenį suberk miltus, kepimo miltelius, sodą ir išmaišyk. Suberk į cukraus ir kiaušinio mišinį, ir vėl išplak, kol gausi vientisą tešlą.
3.
Rankiniu plaktuvu arba šluotele išplak kiaušinio baltymą, kad jis taptų purūs. Švelniai įmaišyk jį į tešlą, kad neišeitų visas oras.
4.
Padėk tešlą į šalį ir palik 20 minučių pastovėti. Tada atsargiai įmaišyk mėlynes.
5.
Keptuvėje įkaitink šlakelį aliejaus. Arba blynų keptuvę, jei tokią turi. Įdėk maždaug 2 valgomuosius šaukštus tešlos ir kepk 1-2 min., kol apskrus, o viršuje pasirodys burbuliukai. Apversk ir minutę kepk iš kitos pusės. Kartok, kol sunaudosi visą tešlą.
Patarimai:
Jei miltus naudotumėte paprastus aukščiausios rūšies, į juos papildomai įdėkite 1.5 a.š. kepimo miltelių
AUTORIUS: Alpro
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital