Purūs kefyro žagarėliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 27
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Purūs kefyro žagarėliai
Purūs kefyro žagarėliai
Purūs kefyro žagarėliai
Autorius apie receptą: Purūs ir labai skanūs žagarėliai. Purūs ir labai skanūs žagarėliai. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 27
400 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
200 mililitrų kefyro
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių (su kaupu)
pagal skonį vanilinio cukraus
pagal poreikį cukraus pudros
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį pilti kefyrą, įmušti kiaušinį ir išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir išmaišyti. Supilti į dubenį su kefyro ir kiaušinio mase, išmaišyti, tešla turi būti labai minkšta, net lipni. Tešlą dėti į dubenį, uždengti maistine plėvele ir palikti pastovėti 30 minučių.
3.
Paruoštą tešlą iškočioti iki 1 cm storio lakšto. Supjaustyti juostelėmis, jas supjaustyti trumpesnėmis juostelėmis.
4.
Kiekvienoje juostelėje padaryti vertikalią įpjovą centre, vieną juostelės galą perkišti per įpjovą.
5.
Į puodą pilti aliejaus, įkaitinti, dėti žagarėlius ir kepti iki kol švelniai apskrus iš abiejų pusių.
6.
Iškepusius žagarėlius dėti ant popierinio rankšluosčio ir nusausinti.
7.
Prieš tiekiant pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital