Purūs faršo kotletukai su ryžais - be miltų ir džiūvėsėlių

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Purūs faršo kotletukai su ryžais - be miltų ir džiūvėsėlių
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Paprasta, labai skanu! Kotletukai labai sultingi ir minkštutėliai, juos kepti galite iš mėgstamo faršo ar jų mišinio ar net maltos kalakutienos arba vištienos. Šie kotletukai Paprasta, labai skanu! Kotletukai labai sultingi ir minkštutėliai, juos kepti galite iš mėgstamo faršo ar jų mišinio ar net maltos kalakutienos arba vištienos. Šie kotletukai taip pat labai skanūs ir ne kepti, o patroškinti. Tik jeigu troškinsite, ryžius geriau dėkite truputį nepervirtus. Kepamiems kotletukams ryžiau labiau tinka minkštesni. (...daugiau) Alina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų faršo (naudojau maltą kalakutieną)
1 stiklinė ryžių (virtų)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų (nedidelės)
1 šaukštas grietinės (arba jogurto)
šiek tiek prieskonių mėsai
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną susmulkinti, morką sutarkuoti ir viską apkepinti.
2.
Faršą maišyti su virtais ryžiais, kepintomis daržovėmis, grietine (arba jogurto), prieskoniais, įspausti česnako. Pagardinti druska ir pipirais bei gerai išmaišyti (aš išminkau rankomis). Jeigu turite laiko, galite leisti šiai masei pusvalandį ar valandėlę pastovėti šaldytuve (arba net pasiruošti iš vakaro), tada kotletukus bus labai lengva formuoti. Bet galima kepti ir iš karto.
3.
Formuokite kotletukus ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Alina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Inga
2018-05-13 18:37
Nieko gero. Subyrėjo, nes ko gero reikia dar kiaušinio pridėti. Daugiau nebandysiu. ATSAKYTI
Reda
2018-05-13 21:16
Gal malta mėsa labai sausa buvo ar kaip tik atvirškčiai, pernelyg šlapia? ATSAKYTI
Gaspadinė
2018-03-06 20:23
O ryžius kokius dėti? Ką tik virtus, karštus ar šaltus? ATSAKYTI
Alina
2018-03-06 21:43
Jeigu verdu ryžius šviežiai, tai dedu truputį pravėsusius, bet dažniausiai gaminu su nuo vakar likusiais šaltais ryžiais :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis